Horten Filmklubb presenterer Open Screening/Åpen visning
Artilleriverkstedet, Fredag 17. April, 2020, kl. 18.00.

openscreening

Bli med og vis filmen din – både de nye, de gamle og de som fortsatt er under utarbeidelse, alt fra storsatsing til skikkelig «hjemmesnekra».

I april ønsker Horten Filmklubb å starte opp med satsing på filmskapere fra Vestfold (og andre fylker) og deres kortfilmer. Vi har stor tro på en åpen arena hvor filmskapere kan møtes og vise frem sine skaperverk, og i en felles setting kunne prate om et fag de brenner for. Men dette er selvsagt ikke en arrangement bare for filmskaper eller filmfolk, men naturligvis også for de som vil har en koselig kveld og „bare“ se på filmer og ta en øl.

-Baren vil være åpen fra kl. 18.00 og filmene starter kl. 18.30.
-Vi oppfordrer til en kort Q&A etter hver film.
-Arrangementet er kostnadsfritt og du kan gjerne komme bare for å se filmene.

Om du har filmer du ønsker å vise, ta kontakt med oss på forhånd på mailadressen info@horten-filmklubb.no. Siste frist for påmelding er 5. April 2020.

Filmen må være maks tolv minutter lang, og filmskaperen(e) må være med. Om du har filmen f.eks. på YouTube, Vimeo e.l. sender du oss en downloadlink. Du kan også levere filmen på et fysisk medium på selve kvelden.(Pass på at den kan spilles av i VLC (https://wiki.videolan.org/VLC_Features_Formats/).